IMG_2773

Hét Museum is open. En dat zullen we geweten hebben. Sinds de opening van het KMSKA in september 2022 tot december herontdekten ca. 300.000 bezoekers de collectie en het gerenoveerde gebouw na 11 jaar sluiting.

Een aantal van die vele mensen mocht ik rondleiden tijdens De Schoonste Tour. Op deze wandeling van 2u ontdek je het nieuwe en het oude museum, krijg je uitleg bij de highlights van de collectie en inzicht in de bijzondere verbouwing van dit historische gebouw.

Je kan ook inschrijven voor één van de nieuwe thematische tours: Vrouwen in beeldEen Verleden Verbeeld en de Queer Tour. Via deze gidsbeurten ontdek je de collectie vanuit een ander perspectief.

Naar het museum als groep

Via de website van het museum kan je zelf een rondleiding inplannen voor je groep. Wil je specifiek met mij als gids door het museum, dan kan je dat in de opmerkingenveld aangeven met de volgende mededeling: ‘Silvia Terrenzio voorkeursgidsgids’. 

Wil je hulp bij het boeken en meteen ook een datum afspreken waarop ik beschikbaar ben? Contacteer me dan met informatie over je groep en mogelijke data. Ik verzorg dan je boeking bij het museum.

Individueel naar het museum

Het museum organiseert ook instaprondleidingen. Je kan dan aansluiten bij een rondleiding met gids. Via deze pagina kan je data checken en je plekje boeken.